Inici Societat L’APAN organitza una nova ‘Cursa dels Millors Amics’

L’APAN organitza una nova ‘Cursa dels Millors Amics’

COMPARTIR

La Cursa dels Millors Amics és un esdeveniment esportiu que neix amb un doble objectiu: sensibilitzar a la població pel que fa a l’adopció i a la tinença responsable dels animals de companyia i recaptar fons per ajudar a l’Associació Protectora d’Animals de l’Anoia (APAN). La jornada, que enguany se celebra el diumenge 29 d’octubre, s’ha convertit en els darrers cinc anys en el canicross popular més multitudinari de la província.

La sisena edició d’aquest esdeveniment compta amb dues modalitats: un canicross i una caminada d’aproximadament 6 km que es realitzen a la zona muntanyosa de la localitat de Sant Joan de Mediona, a l’Alt Penedès.

El canicross és una modalitat esportiva que s’ha anat popularitzant en els darrers anys al nostre país. Consisteix en córrer acompanyat del teu gos, i es desenvolupa principalment per circuits de terra o muntanya. Aquest esport ja fa diversos anys que es va incloure en el reglament de competicions de la federació d’esports d’hivern, comptant amb diversos esportistes federats a Catalunya i Espanya.

Cal destacar que en la categoria de canicross, encara que hi participen desenes de canicrossers professionals, no es fomenta la competició, i els aficionats al canicross també hi tenen cabuda. Tots els corredors destaquen la importància de la causa i el fet de passar un dia envoltats d’amants dels animals i de la natura.

La inscripció val 12 € i el preu inclou una samarreta, l’esmorzar (beguda, entrepà i fruita), premis i sortejos com una estada a una casa rural.

Les inscripcions es realitzen des de la web de Gosesport.

Dia: 29 d’Octubre
Hora: 9.30h (Cal arribar 1-2h abans per a recollir els dorsals)
Lloc: Sant Joan de Mediona
Email: cursarefugiapan@gmail.com

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*