Inici Destacats L’APAN impulsa la vuitena Cursa dels millors amics

L’APAN impulsa la vuitena Cursa dels millors amics

COMPARTIR

La Cursa dels Millors Amics és un esdeveniment esportiu que neix amb un doble objectiu: sensibilitzar a la població pel que fa a l’adopció i a la tinença responsable dels animals de companyia i recaptar fons per ajudar a l’Associació Protectora d’Animals de l’Anoia (APAN). La jornada enguany se celebra el diumenge 27 d’octubre.

La vuitena edició d’aquest esdeveniment compta amb dues modalitats: un canicross amb gos i una caminada amb o sense gos de poc més de 6 km que es realitzen a la zona muntanyosa de la localitat de Sant Joan de Mediona, a l’Alt Penedès.

El canicross és una modalitat esportiva amb llarga tradició a Europa i que s’ha anat popularitzant en els darrers anys al nostre país. Consisteix en córrer acompanyat del teu gos, i es desenvolupa principalment per circuits de terra o muntanya. Aquest esport ja fa diversos anys que es va incloure en el reglament de competicions de la federació d’esports d’hivern, i compta amb diversos esportistes federats a Catalunya i Espanya.

Cal destacar que en la categoria de canicross, encara que hi participen desenes de canicrossers professionals, també hi tenen cabuda els aficionats a aquesta modalitat. L’objectiu de la cursa no és fomentar la competició, sinó participar en una causa solidària i gaudir d’un dia envoltats d’amants dels animals i de la natura.

La inscripció, a trevés del web de Goesport, val 13 € i el preu inclou una samarreta, l’esmorzar (beguda, entrepà i fruita), premis i sortejos, entre ells, una estada a una casa rural.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*