Inici Bàsquet L’Anytime Fitness CB Igualada es classifica per la final a 8 de...

L’Anytime Fitness CB Igualada es classifica per la final a 8 de Copa Catalunya

COMPARTIR

El conjunt igualadí de l’Anytime Fitness CB Igualada va guanyar, el passat diumenge, el seu penúltim partit de lliga a casa del CB Valls. D’aquesta manera, i a manca d’una jornada per a finalitzar la lliga regular, l’equip va aconseguir la classificació matemàtica per a disputar La Final a 8 de Copa Catalunya.

L’entrenador Sergi Alamillo ens comenta que no ha estat gens fàcil assolir aquesta classificació en una temporada molt difícil. L’objectiu principal era rejovenir, construir i consolidar l’equip de cara al futur. Les jugadores han realitzat un molt bon treball i han tingut un gran compromís. Tot això ha fet possible que l’equip hagi anat creixent amb la competició i assolir aquesta classificació. És un premi a l’esforç i al treball col·lectiu de molta gent, del club, de la junta dels i les entrenadores i de tothom qui ha participat en el creixement de l’equip. Ara ens queda gaudir d’aquesta Final a 8 ja que no la regala ningú i competir-la al màxim.

La Final a 8 de Copa Catalunya tindrà lloc els dies, 28, 29 i 30 de maig a Vic dins dels actes de celebració del 10è aniversari del Femení Osona. La disputaran el 1r i 2n classificat de cadascun dels quatre grups. Les eliminatòries se celebraran a partit únic.

El quadrant de competició quedarà de la següent manera:

28/05/2021

QUARTS DE FINAL

partit A
1r grup 1A
2n grup 1B
partit B
1r grup 1B
2n grup 1A
partit C
1r grup 2B
2n grup 2A
partit D
1r grup 2A
2n grup 2B

29/05/2021

SEMIFINALS

partit E
guanyador eliminatòria A
guanyador eliminatòria D
partit F
guanyador eliminatòria B
guanyador eliminatòria C

30/05/2021

3r i 4t lloc
perdedor eliminatòria E
perdedor eliminatòria F
FINAL
guanyador eliminatòria E
guanyador eliminatòria F

El proper dissabte 22 de maig se celebrarà el darrer partit de la fase regular que enfrontarà l’Anytime Fitness CB Igualada A contra el CB Cornellà. Animem a tots els i les afeccionades a apropar-se al pavelló de Les Comes a les 17:30h per a veure el partit i celebrar la classificació aconseguida per a la Final a 8 de Copa Catalunya.

FER UN COMENTARI

*