Inici Societat L’antiga merceria de Cal Cisteller s’afegeix a les botigues antigues de Calaf

L’antiga merceria de Cal Cisteller s’afegeix a les botigues antigues de Calaf

COMPARTIR

L’antiga merceria de Cal Cisteller s’afegirà al projecte de les 7 botigues museïtzades de la plaça Gran de Calaf. El passat mes de febrer, la seva propietària, Rosa Maria Duocastella i Cortadellas, va signar un conveni amb l’Ajuntament per cedir aquest establiment comercial especialitzat en merceria, gèneres de punt, labors, paraments de la llar i altres objectes de regal. Durant aquests mesos, s’han realitzat els treballs necessaris per a l’adaptació de l’establiment i s’ha inventariat tot el material.

El proper 12 de maig, es realitzarà una jornada de portes obertes de 10 h 14h a la botiga, per tal que les persones interessades la puguin veure de forma gratuïta. A partir d’aquesta data, la descoberta de Cal Cisteller s’inclourà dins les visites guiades que s’ofereixen cada cap de setmana i a hores a convenir entre setmana des de l’Oficina de Turisme.

Exposició “Fons d’armari 1890-1936”

Paral·lelament a les portes obertes de Cal Cisteller, de 10 h a 14 h a la Sala Felip de Calaf, centre de recepció dels visitants de les botigues, també es podrà visitar una exposició de vestits antics, on s’hi poden veure peces de roba històriques de l’època cedides per Maria Teresa Rúbies de Balaguer i de les col·leccions de les botigues antigues de Calaf i Cat Patrimoni.

L’exposició estarà oberta i es podrà visitar de forma gratuïta fins al 16 de juny en aquest mateix horari.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*