Inici Societat L’antic Hospital d’Igualada s’enderrocarà per ubicar-hi el nou campus universitari

L’antic Hospital d’Igualada s’enderrocarà per ubicar-hi el nou campus universitari

COMPARTIR

El ple de l’Ajuntament d’Igualada ha aprovat, aquest dimarts al vespre, el projecte de demolició de l’antic Hospital d’Igualada, al Passeig Verdaguer. El projecte, valorat en més de 150.000 euros, estarà ara 30 dies a exposició pública abans de ser aprovat definitivament en funció de les al·legacions.

El projecte contempla l’enderroc total del conjunt edificat de l’antic hospital d’Igualada, situat al Passeig Verdaguer número 128. El conjunt consta de diferents edificacions, la de més volum i complexitat constructiva és l’edifici principal (l’antic hospital) que comparteix una mitgera amb l’edifici recentment rehabilitat del 4D Health. També existeixen unes construccions annexes en la part posterior de la parcel·la, una d’elles destinada a magatzem i sala d’instal·lacions, i l’altre fou l’antiga escola d’infermeria.

En aquest terreny es construirà posterioment l’aulari del campus universitari de la salut, que serà proper a una residència universitària que és previst edificar a la part posterior d’on ara s’ubica l’antic hospital.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*