Inici Destacats L’anoienca Geila Macià tanca la temporada proclamant-se Campiona d’Europa de Dificultat

L’anoienca Geila Macià tanca la temporada proclamant-se Campiona d’Europa de Dificultat

COMPARTIR

L’escaladora de Sant Martí de Tous, Geila Macià ha assolit, de nou, el cim de l’escalada esportiva en guanyar el Campionat d’Europa de Dificultat en l’última competició internacional de la temporada. El seu triomf en aquesta competició és el punt culminant d’una temporada impressionant, en la qual ha aconseguit una sèrie d’assoliments notables en diferents

disciplines:

– Or a la Copa d’Europa de Bloc

– Or a la Copa d’Europa de Dificultat

– Or al Campionat d’Europa de Bloc

– Or al Campionat d’Europa de Dificultat

– Subcampiona del Món de Bloc

– Bronze al Campionat del Món de Dificultat

Aquest palmarès en una única temporada és increïble i demostra la versatilitat que té la Geila en les diferents disciplines de l’escalada esportiva. Geila Macià ha guanyat tant la Copa d’Europa de Bloc com la Copa d’Europa de Dificultat guanyant en totes les proves puntuables d’ambdues disciplines. Aquesta victòria amb contundència ha col·locat a la Geila com la millor escaladora d’Europa de la seva categoria en ambdues disciplines.

Un aspecte destacat de la temporada de Geila ha estat el seu enfocament en l’aspecte mental i la concentració. Aquesta dedicació al desenvolupament de la seva fortalesa psicològica ha estat fonamental per al seu èxit aquest any i ha permès a la Geila fer un salt notable en el seu rendiment. La seva capacitat per mantenir la calma sota pressió i el seu enfocament han estat factors clau en el seu èxit. “Em sento tranquil·la i gaudeixo de cada moviment” va comentar Geila en finalitzar la competició.

Amb l’or al Campionat d’Europa de Dificultat, Geila Macià tanca una temporada espectacular i es posiciona com una de les figures més destacades en el món de l’escalada esportiva juvenil. Ara li toca deixar de banda la competició i tornar a centrar-se en nous objectius, aquesta vegada, a la roca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*