Inici Destacats L’anoienca Àngels Pineda presenta el seu primer llibre, la novel·la “El Soterrani”

L’anoienca Àngels Pineda presenta el seu primer llibre, la novel·la “El Soterrani”

COMPARTIR

El passat 8 d’octubre va tenir lloc la presentació de la novel·la “El Soterrani”, el primer llibre de l’anoienca Àngels Pineda, a la Sala d’Actes de la Biblioteca Central d’Igualada.

La presentació va anar a càrrec de l’escriptora igualadina Maria Enrich, i també amb l’assistència de l’escriptora Miracle Sala i l’autora de la portada, Maria Rosa Sala, de Girona.

La novel·la narra la història d’una dona que, ja a la maduresa, perd la feina i es veu obligada a començar un difícil i dolorós periple en una gran empresa on ningú no la vol escoltar i on viurà situacions inimaginables; una experiència en qual la necessitat d’un treball i la dignitat humana es veuen enfrontades.

Tal com va explicar l’autora, Àngels Pineda, durant la presentació, és una novel·la en la qual diverses persones de qualsevol edat però principalment, majors de 50 anys, es poden veure reflectides en aquesta història, que aconsegueix atrapar al lector/a des de l’inici fins al final, tal com vam afirmar alguns dels assistents a l’acte que ja havien llegit el llibre.

El llibre es pot trobar a la Llibreria Llegim d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*