Inici Futbol L’anoienc Rubén Ávalos arbitrarà a Segona Divisió A

L’anoienc Rubén Ávalos arbitrarà a Segona Divisió A

COMPARTIR

El Col·legiat anoienc Rubén Ávalos Barrera arbitrarà la propera temporada a Segona Divió A, la categoria de plata del futbol espanyol. Ávalos ja va quedar el quart classificat entre els 85 àrbitres de Segona Divisió B fa dues temporades. Del conjunt de l’Estat pujaven els tres primers, i Rubén es va quedar a 16 Centèsimes de l’Ascens.

Aquesta temporada, segons la informació del Comitè Tècnic d’Àrbitres, Rubén Àvalos ha rebut les puntuacions obtingudes en els informes de la passada temporada a Segona B que li atorguen la condició de Col·legiat de Segona Divisió A.

Enrere queda aquell primer partit arbitrat al Benjamí de la UD. Sant Mauro. Rubén estava una mica nerviós igual que el seu pare, que el va acompanyar en el seu debut com a àrbitre.

Llicenciat en Educació Física INEF per la Universitat de Lleida, avui compleix el seu somni, Rubén és jove i està molt ben preparat, per la qual cosa, espero veure’l arbitrar a Primera Divisió en un futur no molt llunyà, i potser perquè no, arribar al panorama internacional.

Paco Díaz

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*