Inici Poliesportiu L’anoienc Genís López, segon a la Titan Desert

L’anoienc Genís López, segon a la Titan Desert

COMPARTIR

Gran resultat de l’anoienc Genís Lopez a la mítica prova ciclista que es celebra al Marroc, una prova molt consolidada i que és una autèntica referència de les proves de llarga distancia que es celebren per tot el món.

Ja des del primer moment, Genís ja va donar mostres de les seves intencions de pujar al calaix en la seva progressió a través de les diferents etapes.

1- Etapa Boulmane Dades – Boulmane. etapa d´alta muntanya 2600m de desnivell, 79 general 4art màster 50.

2- Boulmane Dades – Alnif etapa de mitja muntanya amb 1600 de desnivell i primera de les etapes marató 114km, 68è general 4art màster 50.

3- Alnif-Rissani segona etapa marató ja dins el desert 95km, 42 de la general i 2on màster 50

4- Rissani-Merzouga 95km, 50è de la general i de nou 2òn màster

5- Merzouga-Merzouga etapa Garmin (sense trac 100%navegacio) de 45km, 57è de la general i 3er màster.

6- última etapa entre Merzouga-Maadid, de 79km, acabant 34è de la general de nou, 2on màster.

Servisimó, patrocinador de Genís López

A Servisimó S.L, el Concessionari Oficial Audi – Volkswagen – Skoda d’Igualada amb instal·lacions també a Tàrrega i Mollerussa, segueixen apostant per l’esport i l’activitat física i patrocinen a esportistes com en Genís López, qui ha aconseguit un gran repte i que també forma part de Fesbici 3.0, botiga especialitzada en ciclisme de la capital de l’Anoia que compta amb un equip de ciclistes patrocinats també per Servisimó S.L.

L’esportista anoienc va visitar les instal·lacions del Carrer d’Alemanya, 17 d’Igualada per compartir la victòria amb la presència de Francesc Pua, gerent de Servisimó S.L.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*