Inici Destacats L’anoienc Gal Gomila publica “El concert més petit del món”

L’anoienc Gal Gomila publica “El concert més petit del món”

COMPARTIR

Després de l’èxit de la 3a edició de la novel.la “Rebeldía”, Premi Corcel Negro 2020, Entrelineas Editores, Gal Gomila, mestre, músic i escriptor, reapareix de nou al panorama literari, aquesta vegada amb el conte il·lustrat “El concert més petit del món” de la mà de El Cep i La Nansa edicions.

Després de presentar-lo per diverses facultats, escoles i llibreries i de signar enguany per Sant Jordi al Passeig de Gràcia de Barcelona, el proper dia 4 de juny a les 18:00h l’autor farà una presentació a Abacus Igualada amb un gran espectacle didàctic i musical per als més petits de la casa, acompanyat dels membres de l’equip editorial.

Aquest conte ens presenta, amb unes il·lustracions molt còmiques i una mirada didàctica, els diferents instruments de l’orquestra. El concert més petit del món ens mostra el poder de la música en directe i com aquesta pot fer revifar als habitants d’un poble perdut a les muntanyes. L’obra inclou una extensa guia didàctica per a famílies i mestres que vulguin aprofundir en els conceptes desenvolupats, a través de propostes emocionants i jocs. Es tracta d’una obra amb un important pes narratiu que per sí mateixa ja aporta una història interessant, alhora que els infants aprenen els continguts musicals.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*