Inici Societat L’anoienc Francesc Esteve torna a fer del Camí de Santiago una ‘Riuada...

L’anoienc Francesc Esteve torna a fer del Camí de Santiago una ‘Riuada de nassos’ a favor de l’ONG Pallapupas

COMPARTIR

L’hostaletenc Francesc Esteve està a punt de realitzar, per vuitè any, un recorregut pel Camí de Santiago per ajudar l’ONG Pallapupas dedicada a recolzar els infants ingressats en els hospitals amb accions que també inclouen altres col·lectius. Esteve va iniciar aquest repte el 2015 i només la pandèmia el va frenar l’any 2020.

Aquest any torna a sortir dels Hostalets de Pierola cap a Roncesvalles per començar el Camino de Santiago, i arribar fins a Santiago de Compostela. Aquest any són uns 790km caminant i repartint somriures entre els diferents pelegrins que es va trobant durant el Camí. En total ha dut a terme 3 vegades el Camino de Santiago i aquest 2022 suma una nova vegada més i uns 3.100km en total amb aquest projecte solidari.

El repte solidari que ha realitzat l’anoienc durant aquests anys és una #RiuadadeNassos repartint nassos vermells als peregrins que es va trobant pel camí a canvi d’una petita donació que es registra al web bit.ly/riuadadenassos2022, on també recull ajudes per afrontar aquest repte en suport de Pallapupas.

Amb la #RiuadadeNassos s’ha pogut recaptar, de moment, més de 6.100€ que han anat íntegrament a la ONG Pallapupas i per això ha fet 2.310km. Un cop finalitzi aquest nou repte hauran estat uns 3.100km en total. S’han apadrinat 3.100 quilòmetres i un total de 6.100 somriures amb la #RiuadadeNassos.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. No deixeu de seguir el hashtag #RiuadadeNassos per les XXSS (Twitter, Instagram, Facebook) per veure com realitzo el repte dels 790km amb el #nasvermell. I compartiu i si us animeu, podeu col·laborar amb el vostre granet de sorra i #Apadrina1Somriure

FER UN COMENTARI

*