Inici Societat L’anoienc Francesc Esteve farà una nova #RiuadadeNassos per l’ONG Pallapupas

L’anoienc Francesc Esteve farà una nova #RiuadadeNassos per l’ONG Pallapupas

COMPARTIR

L’anoienc Francesc Esteve realitzarà aquest estiu, per setè any consecutiu, el Camí de Santiago per intentar ajudar de nou a l’ONG Pallapupas. L’entitat treballa en diferents hospitals de Catalunya per ajudar a fer somriure els nens i nenes que hi ha ingressats.

Aquest any torna a sortir dels Hostalets de Pierola cap a Roncesvalles per començar el Camí de Santiago, aquest cop sortint de Roncesvalles i arribant fins a León. Aquest any són aproximadament uns 500km i la xifra inicial per recaptar són 500€, però amb la intenció d’augmentar aquesta xifra el més aviat possible .

El repte solidari que realitza Francesc Esteve des de fa set anys és una #RiuadadeNassos repartint nassos vermells als peregrins que va trobant durant el Camí (a canvi d’una petita donació que ells mateixos, o ell en el seu nom, registren a la web de crownfunding que té l’ONG Pallapupas) a més intentant que la gent m’ajudi des de casa aportant petites microdonacions per apadrinar cada un dels quilòmetres que realitzarà. Esteve té repartides diferents guardioles en establiments de Capellades, Masquefa, Piera, Igualada, Rubí, Els Hostalets de Pierola,… per ajudar en la recaptació de fons per aquesta campanya.

Al llarg de les diferents edicions de la #RiuadadeNassos s’han pogut recaptar 4.200€ que han anat íntegrament a l’ONG Pallapupas. Per fer-ho, Francesc Esteve ha realitzat 1880km, que seran 2.300 un cop acabi el repte d’enguany.

Tot el repte i les etapes les anirà publicant en el Facebook i l’Instagram que vaig crear de la #RiuadadeNassos, així com per Twitter amb el hashtag #RiuadadeNassos

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*