Inici Destacats L’Anoia Tast-Tech torna per apropar les TIC als alumnes

L’Anoia Tast-Tech torna per apropar les TIC als alumnes

COMPARTIR

L’Anoia, i en especial Igualada, fa anys que arrossega un dèficit de professionals en el sector tecnològic i, més concretament, en el sector de les tecnologies de la informació.

Tres entitats (el Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia, inQuiet i TICAnoia, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada) van decidir, el 2016, aplegar esforços per dur a terme l’Anoia Tast-Tech, una mostra tecnològica amb un objectiu clar: promoure l’apropament de la tecnologia a tots els agents de la comunitat educativa i a la societat en general, donant a conèixer diferents dispositius i el seu funcionament.

La segona edició es durà a terme el proper dissabte 18 de novembre de 10 a 14h al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, on s’hi podran trobar experiències artisticotecnològiques, projectes educatius, tallers tecnològics per a diverses edats (prèvia inscripció), xerrades de 10 minuts a càrrec dels centres educatius participants i una conferència adreçada a tots els públics i que porta per nom “Vull dedicar-me a fer videojocs, què faig?” a càrrec de Gina Tost, periodista i emprenedora, i que començarà a les 11:45h.

A més, durant tota la matinal, tornarà a estar activa una app per Android desenvolupada per estudiants de l’Institut Milà i Fontanals que permetrà als assistents acumular una sèrie de punts que es podran descanviar al final de la jornada en una subhasta de productes tecnològics patrocinats per diverses empreses del sector TIC.

En els darrers anys s’ha anat desenvolupant diverses accions per corregir aquest dèficit de professionals en el sector tecnològic. Entre d’altres, s’han fet activitats extraescolars tecnològiques en centres docents i en entitats dedicades a la formació, així com també campanyes de sensibilització dirigides a joves estudiants.

Per a més informació i inscripcions s’ha d’accedir al web www.anoiatasttech.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*