Inici Poliesportiu L’Anoia Rugby Club debuta al torneig 7’s de la Federació Catalana de...

L’Anoia Rugby Club debuta al torneig 7’s de la Federació Catalana de Rugbi

COMPARTIR

El sènior masculí de l’Anoia Rugby Club es presentava aquest dissabte, al camp del Sant Cugat, per primer cop, a jugar 7’s. Van jugar contra equips amb més història i recorregut. I tot i obtenir un resultat en contra, van aprendre molt d’aquesta experiència i esperen amb ganes la propera jornada de torneig que serà ben aviat.

Dues victòries i una derrota porten als sots 14 a les semifinals del 7’s

El base sots14 de l’Anoia Rugby Club també s’estrenava aquest dissabte en torneig de 7 juntament amb l’Esparraguera rugby. Els HippoVikings van jugar contra 3 equips, un d’ells germà fins fa poc, els diables del Rugby Club Martorell y els altres dos buc1929 i Rugby Sant Cugat, amb més trajectòria i experiència. Van guanyar 2 de 3 i esperen amb moltes ganes demostrar el que han aprés aquesta primera ronda de partits i lluitar cada minut al camp la propera jornada de semifinals i final a Torrent dels Llops, Martorell, el proper Dissabte 26.


Els més petits (6-12anys) s’ha desplaçat aquest diumenge fins Vic, per participar a la trobada d’escoles de Rugbi de Catalunya. S’ho han passat d’allò més bé, i han gaudit d’una jornada de Rugbi fantàstica.

L’Anoia Rugby Club manté les portes obertes per provar aquest esport. Es pot contactar amb el club mitjançant el seu facebook o bé per telèfon al 654 550 672.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*