Inici Poliesportiu L’Anoia Rugby Club debuta a la neu de Finlàndia

L’Anoia Rugby Club debuta a la neu de Finlàndia

[Img #28257][Img #28258]El passat dissabte 20 de febrer l’Anoia Rugby Club va disputar el torneig de sevens que organitza el Jyväskylä Rugby Club, equip de la ciutat de Jyväskylä, situada al centre de Finlàndia. La característica que fa més remarcable aquesta competició és que es tracta de l’única competició que es juga sobre neu en aquestes dates, cosa que afavoreix l’alta participació d’equips del nord d’Europa, aconseguint que aquest any hi participin equips de Suècia, Noruega, Dinamarca, Gales, Irlanda i Islàndia, aprofitant que per aquestes dates les respectives competicions dels països escandinaus s’atura.

L’actuació de l’Anoia Rugby va esdevenir una agradable sorpresa, sobretot veient com van començar el torneig, perdent el primer partit de la fase de grups per 3-0. Això va ser degut a la falta de costum al terreny de joc, la temperatura extrema i la manca d’efectius, però de cara als següents partits l’equip anoienc va remuntar la situació i es va classificar com a segon de grup per a la fase eliminatòria. Així, l’Anoia Rugby Club va guanyar còmodament la final de consolació (4-1) després de caure en un ajustat partit contra el Big United per 2-1, que acabaria enduent-se el títol del torneig.

D’aquesta manera l’equip anoienc ja es prepara per tornar a la competició domèstica, que després de tres setmanes reprèn aquest dissabte 27 a Ripoll, i mantenir-se en la pugna per la primera plaça de la categoria.