Inici Societat L’Anoia recordarà l’1-O dos anys després

L’Anoia recordarà l’1-O dos anys després

COMPARTIR
Arribada de les urnes, l'1-O, a l'Ateneu Igualadí. Foto: Marc Vila

L’Anoia reviurà la jornada del referèndum de l’1-O quan es commemora el seu segon aniversari.

El local d’Òmnium Anoia, l’Empremta, al carrer Santa Maria, 12 d’Igualada, acull entre l’1 i l’11 d’octubre l’exposició «L’1-O en imatges. Ho tornarem a fer!». Es tracta d’una exposició amb imatges cedides pels fotògrafs Joan Solé, Pau Corcelles, Joan Guasch, Marc Vila i Xavi Calvet, que presenta moments viscuts durant l’1 d’octubre de 2017 a l’Anoia.

A més, els visitants que ho desitgin podran mostrar el seu recolzament als presos i exiliats, escrivint-los un missatge, dipositant-lo a l’urna i l’entitat els hi farà arribar.

La inauguració serà el proper dimarts 1 d’octubre a les 19h i es podrà visitar de dilluns a divendres, de 19h a 20.20h.

“La Revolta de l’U”, a l’Ateneu Cinema

Aquest dimarts, 1 d’octubre, l’Ateneu Cinema d’Igualada acollirà la projecció de ‘La revolta de l’U’, un recull els fets ocorreguts els mesos d’octubre i novembre de 2017 a l’Anoia i l’Alta Segarra.

Les sessions es faran a les 18:00h i a les 20:00h i es tractarà de projecció amb taquilla inversa. La recaptació s’entregarà a la caixa de solidaritat.

Projecció d’un documental a Montbui

L’Assemblea Territorial de l’ANC a Santa Margarida de Montbui ha programat un acte per recordar l’1-O. A 2/4 de 8 del vespre, del dimarts 1 d’octubre, a la sala petita de Mont-Àgora es projectarà el documental “Les nostres accions, el nostre poder. Del pacifisme a la lluita noviolenta”. És una producció d’Uniunfandos per l’Assemblea i realitzada per Roger Reig que explica en què consisteix la lluita no violenta i com desenvolupar-la.

És un acte obert a tothom que comptarà amb un col·loqui amb Jordi Serrat, membre del Secretariat Nacional de l’Assemblea, seguit d’un torn obert de preguntes.

FER UN COMENTARI

*