Inici Destacats L’Anoia es queda sense el projecte sobre vehicle connectat i autònom

L’Anoia es queda sense el projecte sobre vehicle connectat i autònom

COMPARTIR

El Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) Mobility Lab Anoia no es podrà realitzar en la convocatòria d’aquest any de la Generalitat de Catalunya destinada a aquest tipus d’iniciatives. El Consell Comarcal de l’Anoia, a través d’un comunicat, ha explicat que “les dificultats derivades de la pandèmia i els canvis sobrevinguts relatius al temps d’execució del projecte –s’ha passat de 4 a 3 anys– impossibiliten que, ara per ara, tots els actors implicats puguin complir amb els estrictes requisits establerts en les bases”.

Les bases especifiquen que cap d’aquests actors principals hi pot renunciar i un d’aquests, la Unió Empresarial de l’Anoia, no pot complir els requisits necessaris segons el comunicat de l’ens comarcal. Per tant, el PECT no podrà ser adjudicat en aquesta convocatòria.

La iniciativa la impulsen el Consell Comarcal de l’Anoia, l’Ajuntament de Castellolí, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), el Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) i la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), amb el suport del Circuit Parcmotor, en un projecte que vol crear un laboratori per a la investigació de tecnologia aplicada al desenvolupament del vehicle connectat i autònom al Campus Motor Anoia.

Des del Consell Comarcal de l’Anoia es reitera “la voluntat de seguir treballant en iniciatives d’impuls de la indústria, la innovació i l’ocupació a la comarca, prioritzant les accions corals públic-privades”.

3 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*