Inici Societat L’Anoia passarà dilluns a la fase 3 de la desescalada

L’Anoia passarà dilluns a la fase 3 de la desescalada

COMPARTIR

El Ministeri de Sanitat ha autoritzat la petició del Departament de Salut de la Generalitat i la regió sanitària de la Catalunya Central -on hi ha la comarca de l’Anoia a excepció del Bruc i Masquefa-  passarà a fase 3 dilluns. El Departament ha decidit que també Girona passi a fase 3 i, finalment, ha optat per no incloure a la petició l’àrea de Barcelona i Lleida, que van entrar en fase 2 aquest dilluns. Salut al·lega que necessita uns dies per veure l’evolució de l’epidèmia i, si és l’esperada, proposaran que el canvi de fase es produeixi abans del cap de setmana que ve. En aquest cas, El Bruc i Masquefa també avançarien de fase.

Fase 3: terrasses al 75% i oci nocturn

Amb el canvi a fase 3 es permet fer reunions de fins a 20 persones –sempre garantint la distància de seguretat- i l’obertura de les barres de bars o l’ampliació de l’aforament de les terrasses fins al 75%. A més, podran obrir tots els comerços independentment de quina sigui la seva superfície al 50% de la seva capacitat i s’obriran centres recreatius turístics amb un aforament del 50%. També es poden fer activitats culturals en biblioteques i museus i activitats de lleure dirigides a joves i infants.

També podran obrir bars d’oci nocturn i discoteques en fase 3. Tot i això, es prohibirà ballar a la pista de ball, que es podrà fer servir per posar-hi taules.

Pel que fa la mobilitat, a partir de dilluns estarà permesa entre les zones que estiguin a la mateixa fase: Catalunya Central Girona, Tarragona i Terres de l’Ebre: A partir del 22 de juny s’aixecarà l’estat d’alarma i, en principi, desapareixen les restriccions per la mobilitat arreu de l’Estat.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. os recuerdo que tambien el nucleo de Cabrera d´Anoia y sus Urb. a excepcion de EL CASTELL, , no pasan a fase 3 por pertenecer a la region sanitaria de Barcelona

FER UN COMENTARI

*