Inici Destacats L’Anoia impulsa la creació de paquets turístics

L’Anoia impulsa la creació de paquets turístics

COMPARTIR

El Consell Comarcal de l’Anoia ha engegat un projecte de creació de paquets turístics a la comarca amb l’objectiu d’una banda de poder oferir als turistes potencials propostes ben definides i valorades econòmicament i de l’altre facilitar als agents turístics la comercialització dels mateixos.

Entre la vintena d’agents turístics convidats a participar de la iniciativa hi ha allotjaments, restaurants, museus, empreses d’acompanyament patrimonial i empreses que ofereixen activitats diverses.

La formació, impartida per l’empresa Tourislab consta de dues fases. La primera fase del projecte ha consistit en què els agents turístics rebessin una formació específica en tendències dels mercats turístics estratègics, en elements clau de competitivitat i tècniques per a la creació de productes turístics, i en adaptació i especialització de l’oferta dels establiments turístics a segments nínxol especialitzats.

Un cop finalitzada aquesta primera fase s’iniciarà la segona fase en la que l’empresa consultora farà assessoraments individualitzats i grupals per anar tancant els paquets turístics més treballats i per donar pautes per a crear-ne de nous.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*