Inici Economia L’ANC organitza una fira d’empreses catalanes d’energia i telecomunicacions

L’ANC organitza una fira d’empreses catalanes d’energia i telecomunicacions

COMPARTIR

Dins del marc de la proposta de l’Assemblea per promoure alternatives de consum responsables amb la República catalana, la Rambla Sant Isidre d’Igualada acull aquest dissabte 22 de desembre, de 10 del matí les 2 de la tarda, la primera Fira de Consum energètic.

L’activitat és organitzada per l’ANC comarca de l’Anoia, junt amb l’AT d’Igualada en col·laboració amb Òmnium Cultural, CDR, El Foment, Gent gran x per República i Súmate.

La Fira està dirigida a empreses dels sectors d’Energia i Telecomunicacions, i a les 11 del matí hi haurà la xerrada de Pep Centelles i Joan Guarch sota el títol de: “Consum estratègic i de proximitat”. Un grup de músics amenitzaran la Fira durant tot el matí.

Hi haurà xocolatada de bon matí i un vermut al migdia per a tots els assistents. Des de l’organització confirmen que: “El camí cap a la República catalana es irreversible. Diferents grups dominants, econòmics, polítics i empresarials gestionen els sectors estratègics i condicionen el dia a dia de les persones afectant la seva qualitat de vida. La Catalunya republicana s’ha de basar en un sistema econòmic més social, solidari i sostenible. Els consumidors han de conèixer a fons els productes que consumeixen per tal d’exercir el consum amb responsabilitat. Cal potenciar el territori i les activitats productives que en ell s’hi fan.

L’objectiu és «canviar els hàbits de consum, en tots els sentits», i per això s’han convidat diverses companyies, cooperatives o societats, catalanes dels sectors energètic i de telecomunicacions que garanteixin l’assoliment dels objectius, amb ètica professional, respecte pel medi ambient, sostenibilitat i catalanitat”.

FER UN COMENTARI

*