Inici Destacats L’ANC d’Igualada organitza autobusos per assistir diumenge a la manifestació de Barcelona...

L’ANC d’Igualada organitza autobusos per assistir diumenge a la manifestació de Barcelona per reclamar un govern independentista

COMPARTIR

L’Assemblea Nacional Catalana convoca una mobilització el proper diumenge 28 de febrer a les 12 h a plaça Catalunya de Barcelona, sota el lema «Govern independentista, ara! Per la urgència social i nacional». L’entitat vol posar en valor el 52% de vots independentistes aconseguits en aquestes eleccions i exigir «un govern d’unitat que faci passes determinades cap a la llibertat del nostre país». 

La crida per aquesta concentració és d’àmbit nacional i des de l’ANC recorden que el dret de manifestació és un dret fonamental pel qual no s’apliquen restriccions de mobilitat. L’entitat afegeix que es compliran mesures de seguretat sanitària en tot moment.

Des d’ANC Igualada organitzen autocars per facilitar el desplaçament a la concentració de tothom qui vulgui assistir-hi. Les inscripcions es poden fer presencialment al vestíbul de l’Ateneu Igualadí aquest dimecres 24 i dijous 25 al vespre, de 19:30 a 21:00 h.

Per qualsevol consulta es pot escriure un correu electrònic a l’adreça igualada@assemblea.cat

 

COMPARTIR

4 COMENTARIS

  1. Us haurem d’aguantar fins el dia del judici, pesats! Per què no us multipliqueu per zero d’una vegada i deixeu d’emprenyar! Aquests cinquantes per cent que manegeu no tenen res a veure ni remotament amb la realitat. Sou un conyàs i una lacra per a la societat. Només sabeu ploriquejar i robar diners públics. Deixeu de destrossar Catalunya, colla de fanàtics, que a més, sou quatre gats pelats i no pinteu res enlloc.

    • Han de treure el ramat a pasturar, perquè d’aquesta manera els kapos de l’organització podran col·locar amics i familiars, amb càrrecs estèrils però amb salaris d’escàndol pagats per l’erari públic. La seva eina és aplicar al ramat la mentida i l’engany amb qualsevol argument, mentre ells fan llista. El desvergonyiment arriba desprès quan als mateixos enganyats els demanen diners per «la caixa de resistència» per pagar les malifetes dels corruptes de torn. Quan el ramat desperti (el 14F van perdre 700,000 vots) i s’adoni de l’estafa que els han encolomat aquests farsants fugiran com rates, talment com aquelles musses camí a Suissa

FER UN COMENTARI

*