Inici Política L’analista Joe Brew parlarà sobre ‘Catalunya, independentisme i dades’ a Sant Martí...

L’analista Joe Brew parlarà sobre ‘Catalunya, independentisme i dades’ a Sant Martí de Tous

COMPARTIR

Esquerra Repoublicana de Catalunya de Sant Martí de Tous organitza aquest dissabte, 25 de gener -a les 7 de la tarda i al Casal de Tous- la xerrada “Catalunya, independentisme i dades”, a càrrec de l’analista de dades Joe Brew.

Brew farà una mirada al procés sobiranista a través de les dades, i exposarà que més enllà de les opinions subjectives, existeixen dades objectives (i públicament disponibles) sobre Catalunya i el seu procés sobiranista. L’analista lamenta que hi ha una manca gairebé total d’un periodisme de dades professional que ajuda a la ciutadania a entendre i explorar aquestes dades. Es promouen, en la política catalana i espanyola, certes mentides fàcilment falsificades per les dades. El propòsit d’aquesta xerrada és falsificar les mentides, exposar les dades, i donar matèria per a discussió.

Joe Brew és analista de dades, epidemiòleg i economista. Ha treballat al departament de salut de Florida (USA), a l’agència de salut pública de Barcelona, a l’oficina regional de salut de Tigray (Etiòpia) i al Centre d’investigació en Salut de Mahinça (Moçambic). Des de fa alguns anys viu a Santa Coloma de Queralt.

 

FER UN COMENTARI

*