Inici Destacats L’AMPA de l’Institut Joan Mercader d’Igualada prepara el seu primer torneig de...

L’AMPA de l’Institut Joan Mercader d’Igualada prepara el seu primer torneig de bàsquet i futbol 3×3

COMPARTIR

El proper 4 de novembre, dia de lliure disposició a les escoles i instituts d’Igualada, es celebrarà el I Torneig Joan Mercader de bàsquet 3×3 i de futbol 3×3, adreçat a tots els nois i noies dels instituts de la comarca.

Per tal de promocionar l’esport, l’intercanvi i relacions entre els diferents joves i instituts de la comarca, es celebrarà aquest torneig esportiu que tindrà lloc el dia 4 de novembre de 10h a 16h al parc del Xipreret d’Igualada. El torneig anirà adreçat a joves nascuts entre el 2007 al 2002, en les categories de infantils, cadets i juvenils. Els equips podran estar compostos per un mínim de 3 jugadors/es i un màxim de 4 i podran ser masculins, femenins o mixtes. I no es imprescindible que tots els jugadors d’un mateix equip siguin del mateix institut.

Per inscriure’s poden fer-ho des de la web www.ceanoia.cat o per qualsevol informació enviar un mail a torneigmercader@gmail.com.

El torneig està organitzat per l’AMPA del INS Joan Mercader, amb la col.laboració de Caprabo i del Consell Esportiu de l’Anoia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*