Inici Societat «L’altra economia», tema de l’agenda llatinoamericana mundial 2013

«L’altra economia», tema de l’agenda llatinoamericana mundial 2013

COMPARTIR

[Img #2537]L’entitat montbuienca Baula-COR (Comitè Òscar Romero) realitzarà dissabte, entre les 10 del matí i la una de la tarda, la presentació de l’Agenda Llatinoamericana mundial, que enguany porta per lema “L’altra economia”. Hi seran presents en aquest acte Francesc Ferrer (seminari d’economia crítica Taifa) i Kora Martínez (Cebs-Masaya, Nicaragua). L’acte tindrà lloc als locals parroquials de Montbui, al carrer La Tossa, 12.

Amb el lema “L’Altra Economia” l’Agenda Llatinoamericana Mundial 2013 afronta, un any més, el repte de promoure canvis de consciència i cercar respostes individuals i col·lectives des del compromís i l’empatia amb els més empobrits de la societat. El grup Baula Comitè Óscar Romero de Santa Margarida de Montbui farà la presentació d’aquesta obra col·lectiva que des de l’any 1992 serveix d’eina pedagògica arreu del món davant les grans causes solidàries.

L’Agenda Llatinoamericana s’edita a vint-i-sis països i es tradueix a diferents llengües. Moltes entitats destinen els beneficis de la venda als projectes de cooperació i solidaritat que duen a terme, com és el cas de Baula-COR.

Es pot consultar també a Internet a les pàgines www.latinoamericana.org i www.agenda.latinoamericana.org.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*