Inici Destacats L’alcaldessa de Sitges i diputada Aurora Carbonell es reuneix amb Enric Conill...

L’alcaldessa de Sitges i diputada Aurora Carbonell es reuneix amb Enric Conill (ERC) per crear sinèrgies entre les dues ciutats

COMPARTIR

L’alcaldessa i diputada al grup d’ERC del Parlament de Catalunya Aurora Carbonell es va reunir a Igualada amb el cap de l’oposició Enric Conill en una jornada de treball per crear sinèrgies entre les dues ciutats i enfortir-se mútuament. Carbonell va destacar que “serà molt fàcil treballar amb l’Enric per impulsar les nostres ciutats” i va assegurar que “cal potenciar molt més el treball comú entre dues ciutats veïnes”.

L’alcaldessa de Sitges i Diputada al Parlament de Catalunya Aurora Carbonell es va reunir amb el cap de l’oposició Enric Conill (ERC) amb l’objectiu de “crear sinèrgies i treballar plegats per afrontar els reptes de futur que tenim les dues ciutats”. En aquest sentit Carbonell va assegurar que “cal potenciar molt més el treball conjunt entre Sitges i Igualada, som dues ciutats veïnes i això ho hem d’aprofitar per créixer plegats i enfortir-nos mútuament” i destacava que “fer això amb l’Enric Conill serà molt fàcil, n’estic segura que ens entendrem molt bé i que podrem treballar junts per enfortir-nos i encarar els reptes que tenim per endavant”. El cap de l’oposició Enric Conill va assegurar que “Sitges és una ciutat potent, de mides similars a Igualada, compartim Vegueria i a més és una ciutat on històricament els igualadins sempre hi hem tingut molta relació” i per tant “cal crear complicitats, hem d’aconseguir beneficiar-nos mútuament i això només ho aconseguirem si aixequem la mirada i comencem a treballar plegats, junts, i no cadascú mirant-se el mèlic”. El cap de files d’ERC Igualada assegura que “ja hem fet una primera jornada de treball en aquesta línia i en fem una magnífica valoració, de ben segur que amb l’Aurora aconseguirem projectar les nostres ciutats i crear relacions molt positives per tothom”.

L’alcaldessa de Sitges es va reunir també amb els organitzadors del Rec Stores amb la voluntat de conèixer de primera mà el projecte i en va destacar “l’esperit inequívoc de revitalitzar un barri que havia sigut molt potent per Igualada” tot assegurant que “per fer això cal que treball intensament en un nou Planejament Urbanístic que abordi i afronti el repte de modernitzar un barri com el del Rec”. Finalment Carbonell va assenyalar que “confia que la voluntat de treballar conjuntament la comparteixi tothom i treballem junts per millorar i créixer”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*