Inici Destacats L’alcalde de Tous, David Alquézar, nomenat delegat de la Generalitat al Penedès

L’alcalde de Tous, David Alquézar, nomenat delegat de la Generalitat al Penedès

COMPARTIR

El Consell Executiu ha nomenat aquest dimarts els 8 delegats territorials de la Generalitat. L’exdiputat al Parlament i actual membre de la direcció de JxCat, Antoni Morral, és el delegat de la Generalitat a Barcelona; l’exconseller d’Acció Exterior, Bernat Solé, ocupa la representació del Govern a Lleida; mentre que la diputada de JxCat Teresa Pallarès és la delegada a Tarragona. Els altres nomenaments són Ricard Pérez, a Alt Pirineu i Aran; Rosa Vestit, a la Catalunya Central; Laia Cañigueral, exdiputada d’ERC al Congrés, a Girona; David Alquézar, al Penedès; i Albert Salvadó, a les Terres de l’Ebre.

David Alquézar és alcalde de Sant Martí de Tous des de 2007. Ha exercit d’enginyer municipal de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès fins a l’actualitat. És militant d’Esquerra Republicana de Catalunya des de l’any 2007 i ha estat responsable de la sectorial de política municipal d’ERC Anoia.

Alquézar es farà càrrec de l’únic àmbit territorial de Catalunya on la Generalitat no té desplegades les delegacions de les diferents àrees de gestió malgrat que el Penedès és una realitat administrativa -que inclou els municipis del centre i sud de l’Anoia, i les comarques de l’Alt i Baix Penedès, Garraf- des de principis de 2017.

1 COMENTARI

  1. Amb lo petit que es Catalunya, es necessari nomenar 8 delegats del govern?. Mes aviat es per poder endollar gent del partit amb uns sous d’escàndol. Quan direm?. prou el poble de Catalunya

FER UN COMENTARI

*