Inici Destacats L’Ajuntament de Vilanova i Polígons dels Plans renoven el compromís per a...

L’Ajuntament de Vilanova i Polígons dels Plans renoven el compromís per a la dinamització dels polígons

COMPARTIR

L’alcaldessa Noemí Trucharte i Ramon Felip, president de l’Associació Polígons dels Plans han signat un nou conveni de col·laboració per renovar el compromís de dinamització dels polígons d’activitat econòmica. Durant la signatura els han acompanyat Francisco Palacios, regidor de Promoció Econòmica i Rosa Vilarrubias, dinamitzadora de Polígons dels Plans.

En el marc d’aquest conveni, l’ajuntament vilanoví cedeix l’ús d’un espai al Centre d’Innovació Anoia per facilitar la tasca de l’entitat i, des de l’àrea de Promoció Econòmica també es dona suport tècnic. Així mateix, l’Ajuntament ha concedit a l’entitat una subvenció de 3.000 € per tirar endavant iniciatives i activitats per a l’impuls dels polígons i de la seva dinamització.

Per la seva banda, l’Associació d’empreses i propietaris dels Polígons dels Plans es compromet a portar a terme actuacions que permetin endreçar i modernitzar els polígons i alhora incentivar la instal·lació de noves empreses.

Una vegada més, Ramon Felip va recordar als representants municipals el lema de l’entitat, “El valor de la cooperació” per insistir en la necessitat de compartir informació i projectes de primera mà.

Ramon Felip va fer referència explícita al reconeixement de Bones Pràctiques que l’Ajuntament va rebre el passat mes de febrer en el marc de la conferència sobre innovació democràtica i bon govern que van organitzar la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC). Les entitats organitzadores van reconèixer a Vilanova del Camí dues Bones Pràctiques, d’una banda el Sistema d’Informació Geogràfica (SIG) de l’Àrea d’Obres i Urbanisme i, de l’altra, el projecte de dinamització econòmica dels Polígons dels Plans.

L’Associació Polígons dels Plans creu que l’energia fotovoltaica té molta potencialitat en el món empresarial

Durant la signatura del conveni, el president de Polígons dels Plans va posar de relleu una de les apostes de l’entitat, l’energia fotovoltaica. Ramon Felip assegura que aquest tipus d’energia té moltes potencialitats, les empreses poden consumir l’energia elèctrica que autoprodueixin i estalviar en la facturació de la llum.
Aquest tema ja va centrar una jornada monogràfica al Centre d’Innovació el passat mes de febrer que va comptar amb la participació d’una trentena d’empreses. L’acte que va despertar l’interès dels assistents va anar a càrrec de Powen amb qui l’associació Polígons dels Plans ha arribat a un acord per tal que realitzin un estudi de viabilitat i estalvi gratuït per a les empreses associades que estiguin interessades.

FER UN COMENTARI

*