Inici Societat L’Ajuntament de Vilanova obre un nou pressupost participatiu dotat amb 55.000 €

L’Ajuntament de Vilanova obre un nou pressupost participatiu dotat amb 55.000 €

COMPARTIR

La regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha iniciat el Procés Participatiu 2022 per escollir les opcions d’inversió de 55.000 € del pressupost municipal. En aquest procés hi poden participar totes les persones empadronades al municipi majors de 16 anys.

En la primera part d’aquest procés, que s’allargarà fins al 6 de juny,  la ciutadania pot participar aportant les idees i propostes, a través del formulari que s’ha habilitat al web municipal.

Han de ser inversions en l’espai públic i/o els equipaments municipals que l’Ajuntament pugui construir o adquirir i que perdurin en el temps.

Durant la segona part, que es farà del 10 al 30 de juny, es podran votar les opcions escollides de cada categoria, 1 i 2, a través del formulari que també es penjarà al web municipal.

A banda del canal telemàtic, també es pot participar de manera presencial omplint les butlletes que trobareu a Can Papasseit, a les oficines de Cultura i a les OACS de l’Ajuntament i del Casal de la Gent Gran.

Com cada any, també podreu demanar informació o fer arribar les vostres propostes al Punt d’Informació que s’instal·larà al mercat ambulant dels divendres 10 i 17 de juny, de 10:00 a 12:00 h.

La publicació dels resultats es farà el 15 de juliol 2022.

FER UN COMENTARI

*