Inici Destacats L’Ajuntament de Vilanova del Camí suspèn finalment la Festa Major

L’Ajuntament de Vilanova del Camí suspèn finalment la Festa Major

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha decidit finalment suspendre els actes de la Festa Major previstos per enguany. Aquesta decisió, que el consistori admet “presa a contracor”, ve donada per l’evolució de la COVID-19 al llarg de les darreres setmanes “que han obligat a replantejar la voluntat de celebrar, tot i que profundament adaptada a un format segur, la Festa Major del municipi”. De fet, fa algunes setmanes l’ajuntament havia anunciat la seva intenció de celebrar la festa major del municipi amb actes adaptats a les restriccions imposades per la covid-19.

Per a l’ajuntament vilanoví, “la prudència i la responsabilitat indiquen que per tal de contribuir a que el conjunt de la població pugui seguir les indicacions preventives enfront el virus indicades per les autoritats sanitàries, és necessari procedir a suspendre tots els actes que estaven previstos o s’estaven preparant”. La suspensió d’aquestes activitats, afegeix l’ajuntament, consideren que contribuirà al manteniment de les mesures per evitar els contagis i des del govern municipal “estem convençuts que cal avantposar per damunt de qualsevol altre consideració la seguretat i la salut de les persones”.

En un comunicat, l’ajuntament vol agrair “els esforços de la regidoria de festes per adaptar el format de la Festa a un format segur, a tot el personal tècnic que ha treballat per desenvolupar aquesta proposta i a les entitats de Vilanova que hi ha contribuït i hi ha donat el seu recolzament”.

Finalment, l’ajuntament es mostra convençut “que és la decisió correcta i que un cop superada definitivament aquesta crisi sanitària ens tornarem a trobar en la celebració de la nostra Festa Major amb tota la intensitat que la celebració i els vilanovins i vilanovines mereixen”.

FER UN COMENTARI

*