Inici Cultura L’Ajuntament de Vilanova del Camí reparteix 22.000 euros en subvencions a les...

L’Ajuntament de Vilanova del Camí reparteix 22.000 euros en subvencions a les entitats culturals del municipi

COMPARTIR

La comissió valorativa de l’Ajuntament de Vilanova del Camí es va reunir el passat 28 de maig per analitzar i puntuar segons les bases per atorgar les subvencions a les entitats culturals i recreatives del municipi. La comissió, formada pel regidor d’Economia i Hisenda, Kilian Tomás, la regidora de Cultura, Imma González; i Anna Pulpillo i Jéssica González, com a coordinadora i auxiliar de l’Àrea de Cultura, van estudiar les sol·licituds rebudes i van puntuar-les segons el que consta a les bases. El resultat ha estat que de les 12 sol·licitud presentades, s’han atorgat 11 ajudes econòmiques que sumen 22.000 €.

La relació de les ajudes és la següent: l’Associació de Sardanistes de Vilanova del Camí rebrà 550 €; l’Ampa del Joan Maragall, 900€; la colla jove de Diables els Cabrons de Vilanova, 2.700 €; Xarxa, 3.500 €; la Unión Cultural Extremeña Anoia i el Centro Cultural Casa de Andalucía de l’Anoia, 3.700 € cadascuna; l’Associació Cultural Camp del Rei, 4.800 € i l’AA VV del barri Bonavista, 800€.

També han rebut subvenció l’associació jove La Xispa, 550 €; els Geganters i Grallers, 400 €; i el coro rociero Rocieros del Camino, 400 €.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. L’Associació de Sardanistes de Vilanova rebrà 550 euros i en canvi la Unión Cultural Extremeña i el Centro Cultural Casa de Andalucía 3.700 euros cada una. Es casi 7 vegades mes. No ho entenc. Que baixi Deu i ho begui.

FER UN COMENTARI

*