Inici Destacats L’Ajuntament de Vilanova del Camí prepara noves propostes formatives per empreses i...

L’Ajuntament de Vilanova del Camí prepara noves propostes formatives per empreses i emprenedors

COMPARTIR

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí dins el programa de suport a l’emprenedoria i al teixit productiu del territori, presenta la nova formació per aquest any 2021. S’ofereix un ventall d’accions formatives variades i adients a les necessitats actuals tant de les persones emprenedores com de les pimes.

Les accions s’iniciaran amb un curs per crear i optimitzar un perfil d’empresa a Instagram i Twitter. Serà impartit per Meri Farré de Coaching Tecnológico. Farré és formadora en xarxes socials, eines d’internet i marketing online, orientadora i consultora en noves tecnologies.

Durant el curs es mostrarà el funcionament tècnic per publicar continguts i gestionar la comunitat de les dues xarxes socials amb l’objectiu de fer-les créixer.

Molt lligat a aquest primer curs, se n’ofereix un altre per Crear dissenys i continguts visuals impactants amb Canva o Piktochart i viralitzar-los a través de Pinterest Business. Aquest curs anirà a càrrec d’Emili Rodríguez, també de Coaching Tecnológico, on s’ensenyarà a crear infografies i dissenys amb aspecte professional per il·lustrar qualsevol dels continguts digitals d’una empresa.

Els participants aprendran a utilitzar eines web que permeten -fins i tot sense tenir coneixements previs de disseny gràfic- obtenir resultats visualment molt atractius. Així mateix aprendran a configurar la xarxa social Pinterest Business com a via de difusió de les infografies creades i del propi negoci.

Per al mes d’abril s’ha programat una formació amb aula virtual de WordPress per gestionar els continguts d’una pàgina web de la mà de Julià Moreno.

A part de formació en el camp digital, Promoció Econòmica de Vilanova del Camí ofereix altres formacions amb la voluntat d’acompanyar persones emprenedores com el Decàleg de bones pràctiques per sobreviure els primers anys de vida de l’empresa, amb l’Eulàlia Balañà Quintero. També s’ha programat un curs de caire comercial Com captar els primers clients, que anirà a càrrec de Mònica Mendoza.

Per acabar el primer semestre de l’any s’han inclòs dues formacions sobre finances. El curs Com trobar finançament alternatiu als bancs? que serà impartit per Sergi Jiménez de Society and Neurobusiness Experience, SL. i Autònom/a: aprèn a fer el Compte de Resultats per gestionar el teu negoci, amb Lourdes Pérez Retamero.

Durant tot el 2021, Promoció Econòmica anirà oferint diferents formacions i sessions informatives que podeu trobar al web de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. També podeu demanar informació a Promoció Econòmica (Centre d’Innovació Anoia) trucant al 93 805 44 11 (ext.5) o enviant un correu electrònic a peconomica@vilanovadelcami.cat

Els cursos i sessions informatives són gratuïtes i estan cofinançades per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Vilanova del Camí, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

FER UN COMENTARI

*