Inici Destacats L’Ajuntament de Vilanova del Camí i PIMEC estrenen un servei de mentoria...

L’Ajuntament de Vilanova del Camí i PIMEC estrenen un servei de mentoria per empreses i emprenedors en dificultats

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí i la Fundació PIMEC ofereixen un servei de mentoria empresarial a pimes i persones autònomes en dificultats per sortir de la crisi generada per la Covid-19, un projecte que aposta per donar servei de suport i acompanyament personal i professional a les empreses.

Les empreses que es vulguin acollir a aquest programa hauran de posar-se en contacte amb Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, per rebre l’assessorament oportú, trucant al 93.805.44.11 ext5 o enviant un correu electrònic a peonomica@vilanovadelcami.cat.

El funcionament és el següent: es fa una primera anàlisi de la situació personal i professional, es dissenya un pla de treball i s’assigna una persona mentora. També es duen a terme sessions d’assessorament especialitzat, i, si la persona ho necessita, se li facilita suport psicoemocional.

Per dur a terme aquest projecte i evitar el tancament d’empreses del territori, l’Ajuntament compta amb l’experiència de la Fundació PIMEC i la metodologia de mentoria ‘emppersona’ per acompanyar i donar servei a les empreses del territori. Un servei de finestreta única, personalitzat, d’assessorament, acompanyament i suport emocional gratuït, en què es faciliten recursos i ajuts a nivell personal, social, financer, legal i empresarial.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Vilanova del Camí aposta per donar una segona oportunitat a l’empresariat del territori treballant per facilitar la supervivència i en pro de l’activitat del seu teixit empresarial davant la crisi i les adversitats derivades de la pandèmia.

Aquest projecte està finançat per la Diputació de Barcelona i forma part d’una de les iniciatives de suport al teixit productiu arran de la Covid-19.

FER UN COMENTARI

*