Inici Destacats L’Ajuntament de Vilanova del Camí modifica els ajuts al comerç perquè s’hi...

L’Ajuntament de Vilanova del Camí modifica els ajuts al comerç perquè s’hi puguin acollir més empreses

COMPARTIR

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí va publicar ara fa uns dies les bases d’unes ajudes econòmiques per reactivar el comerç local. Una línia d’ajudes directes de 350 € que suposa una inversió municipal de 40.000 € i que ara, des de l’Ajuntament, han ampliat per tal d’augmentar les empreses beneficiàries. També s’han modificat les bases de la convocatòria per agilitzar el seu tràmit.

Poden sol·licitar aquestes ajudes les empreses de serveis tals com tallers mecànics, serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, serveis de reparacions, tintoreria i bugaderies, perruqueria i salons d’estètica i bellesa, bars i restaurants, serveis de menjar preparat i càtering, clíniques dentals i clíniques veterinàries, òptiques, loteries, agències de viatges, equipament i parament de la llar, perruqueria canina, serveis informàtics i tecnològics, serveis d’oci, esports i salut.

Aquestes ajudes estan pensades per fer front a la compra de material de seguretat i de protecció que els comerciants van haver d’assumir després del confinament. Conscients de la delicada situació econòmica, des de Promoció Econòmica estan tirant endavant aquestes iniciatives per donar un cop de mà al comerç vilanoví, amb aquesta línia d’ajudes directes de 350 euros per establiment. Segons el regidor de l’àrea, Jordi Barón, hi ha hagut un bon gruix de demandes realitzades, però han decidit modificar les bases de la convocatòria perquè s’hi puguin acollir més persones.

El termini per demanar aquestes subvencions està obert fins el setembre.

FER UN COMENTARI

*