Inici Societat L’Ajuntament de Vilanova del Camí lliura 35.000 euros en beques de transport

L’Ajuntament de Vilanova del Camí lliura 35.000 euros en beques de transport

COMPARTIR

Can Papasseit va acollir el passat dijous el lliurament de les beques de transport als estudiants vilanovins. Aquest any, l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha concedit 85 ajuts econòmics de quantitats diferents, entre 300 i 600 €, en funció de la renda familiar i dels quilòmetres a recórrer entre el domicili familiar i el centre d’ensenyament, repartint un total de 35.000 €.

L’Alcaldessa Noemí Trucharte va adreçar-se a les persones beneficiàries tot recordant que “aquest govern ha invertit, en els darrers tres anys, en aquestes beques de transport fins a 100.000 €, ajudant d’aquesta manera a gairebé 260 famílies”.

“Aquest ha estat un dels projectes cabdals de la regidoria d’Ensenyament i Joventut, va dir Noemí Trucharte, que també ha aprofitat per anar introduint millores en les bases de les convocatòries. Al 2017, per exemple, es van modificar els criteris de valoració per fer més àgil la concessió dels ajuts i l’any passat, es van tornar a modificar les bases per unificar criteris i equiparar els estudis universitaris amb la resta d’estudis de grau, de formació professional i artístics”.

L’Alcaldessa va demanar als joves que aprofitin molt bé el curs escolar i que valorin l’esforç que fan les seves famílies i també l’Ajuntament. Aquestes beques es van crear amb l’objectiu de facilitar l’accés als estudis post obligatoris que no s’ofereixen als centres educatius de la ciutat. “Amb aquest ajut, s’intenta, va dir Trucharte, alleugerir, en la mesura del possible, les febles economies dels joves i de les seves famílies que han d’assumir el cost del transport per realitzar els seus estudis fora de Vilanova del Camí”.

L’Alcaldessa Noemí Trucharte que va estar acompanyada del regidor d’Esports, Camilo Grados, va excusar l’assistència de la regidora d’Educació i Joventut Eva Vadillo que no va poder assistir a l’acte per una emergència familiar.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*