Inici Societat L’Ajuntament de Vilanova del Camí engega un procés per recollir propostes dels...

L’Ajuntament de Vilanova del Camí engega un procés per recollir propostes dels veïns

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha engegat un procés participatiu que consistirà en una recollida oberta de propostes, idees o suggeriments de la ciutadania amb l’objectiu de millorar el municipi.

A diferència d’altres edicions, explica la regidora de Cultura i Participació Ciutadana, Imma González, la voluntat és que la ciutadania sigui partícip del procés des del seu inici i, per tant, que decideixin en quins projectes o accions volen que es destinin els recursos municipals. Per això s’ha optat per presentar un formulari completament obert on hi tenen cabuda totes les propostes.

En aquest procés hi podran participar totes les persones empadronades a Vilanova del Camí, majors de 14 anys, que podran omplir un únic formulari preparat per l’Ajuntament. Trobareu aquest formulari al web municipal: www.vilanovadelcami.cat.

També es pot demanar en paper als diferents edificis municipals, on es pot lliurar fins el proper 24 de novembre. Totes les propostes seran valorades i se’n farà una tria que passaran a la segona fase del procés, on es concretaran i es podran votar.

Aquest any el pressupost participatiu està dotat amb 40.000 €. 15.000 € es destinaran als centres escolars, 5.000 € per centre, mentre que la resta, 25.000 € es dedicaran als projectes que esculli la majoria de la població.

FER UN COMENTARI

*