Inici Destacats L’Ajuntament de Vilanova del Camí i el Campus Universitari Igualada-UdL exploren sinergies

L’Ajuntament de Vilanova del Camí i el Campus Universitari Igualada-UdL exploren sinergies

COMPARTIR

L’alcaldessa Noemí Trucharte i la regidora d’Educació i Joventut Eva Vadillo, es van reunir amb el delegat del rector pel Campus Universitari d’Igualada-UdL, Carles Capdevila, i Marian Torres, cap del Negociat de Serveis de Suport, per conèixer les noves ofertes de titulació que incorporarà la universitat en el pròxim curs. La visita va servir també per visitar les instal·lacions.

Des de Vilanova tant l’alcaldessa, com la regidoria d’Educació, valoren molt positivament les sinergies que es poden crear des del Campus Universitari amb els municipis propers i posen en valor el compromís conjunt perquè el jovent tingui l’oportunitat de continuar els seus estudis universitaris a prop de casa.

Noemí Trucharte i Eva Vadillo, en nom del Campus Universitari d’Igualada-UdL, van traslladar a la minifira de l’estudiant, diferents tríptics informatius amb l’oferta formativa que ofereix el Campus. Aquesta informació s’ha traslladat ara a l’Espai Jove Can Muscons on s’esposarà perquè els i les joves del municipi puguin conèixer les opcions que ofereix Igualada.

FER UN COMENTARI

*