Inici Destacats L’Ajuntament de Vilanova del Camí busca la complicitat de la Diputació per...

L’Ajuntament de Vilanova del Camí busca la complicitat de la Diputació per modernitzar els polígons dels Plans

COMPARTIR

El passat 17 de maig es va celebrar una reunió entre la diputada presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç, de la Diputació de Barcelona, Eva Menor, i el coordinador general de l’Àrea, Javier Villamayor, amb l’Ajuntament de Vilanova del Camí per tractar la modernització dels polígons.

L’alcaldessa Noemí Trucharte i el titular de Promoció Econòmica, Jordi Barón, van rebre de mans de la diputada una anàlisi de les infraestructures dels Polígons dels Plans amb una visió de futur per adaptar els polígons d’activitat econòmica (PAE) als reptes actuals.

Aquest projecte ha estat subvencionat amb un recurs econòmic del Catàleg de Serveis 2022-23 amb l’objectiu de fer una diagnosi dels 11 polígons dels municipis de Castellolí, la Pobla de Claramunt, Òdena, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí. El document mostra alguns aspectes i propostes de millora i actualització necessàries i, ara, hauran de ser els ajuntaments els que entomin aquestes iniciatives amb la finalitat d’aconseguir –de forma conjunta-  activitats industrials per al territori més eficients i més competitives.

Un dels propòsits  del projecte és captar i retenir talent i tenir uns polígons preparats per a les demandes de les empreses. L’actuació compta amb el suport de l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons dels Plans, entitat creada el 2013 per defensar els interessos del teixit empresarial dels polígons d’aquests municipis.

FER UN COMENTARI

*