Inici Societat L’Ajuntament de La Torre reconeix l’actitud dels infants del municipi durant la...

L’Ajuntament de La Torre reconeix l’actitud dels infants del municipi durant la pandèmia

COMPARTIR

El passat divendres 18 de desembre, l’alcalde de La Torre de Claramunt, Jaume Riba i el regidor d’Ensenyament, Manel Puig, van fer una visita a les dues escoles del municipi per agrair els nens i nenes la seva paciència i bon comportament durant aquests temps de crisi sanitària.

Cada any són els alumnes els que visiten l’Ajuntament i l’alcalde i regidors els reben i expliquen el funcionament del consistori. Aquesta vegada ha estat al revés. Així, els dos representants de l’Ajuntament es van traslladar a l’escola La Torre i l’escola Torrescasana i van felicitar els més petits pel seu comportament davant les restriccions, per haver obeït i respectat totes les normatives de distància social i d’estricta higiene, entre altres consignes. També van voler agrair la gran tasca de tot l’equip docent, per haver sabut resoldre i aplicar tots els canvis que les autoritats sanitàries han estat demanant als centres educatius.

En senyal d’agraïment, l’Ajuntament va tenir un detall amb tots els docents i els alumnes i se’ls va fer entrega d’un buff amb una imatge exclusiva del municipi, on consten tots els noms dels diferents nuclis que conformen la Torre de Claramunt. També es va aprofitar l’ocasió, per desitjar-los unes felices i especials festes i un bon i millor 2021.

FER UN COMENTARI

*