Inici Societat L’Ajuntament de Rubió dedica el seu calendari 2021 a les Orquídies que...

L’Ajuntament de Rubió dedica el seu calendari 2021 a les Orquídies que hi ha al municipi

COMPARTIR

L’Ajuntament de Rubió edita des de fa 20 anys el calendari que reparteix entre els seus conciutadans amb temes relacionats amb el patrimoni, festes i activitats del poble. Enguany el calendari de 2021 està dedicat a les orquídies silvestres que es poden trobar dins del terme de Rubió.

L’Alcalde de Rubió, Miquel Archela va agrair, en el decurs de la recepció dels calendaris, l’assessorament del Grup d’Orquídies Anoia GOA i la tasca que es fa per donar a conèixer i protegir el nostre patrimoni natural.

Des del GOA, impulsor de l’Atles de les Orquídies de l’Anoia, s’ha aportat tota la informació i les fotografies que il·lustren el calendari d’enguany. El disseny del calendari i la impressió ha anat a càrrec de GRAPHICS.

En el calendari s’hi reprodueixin les imatges de 12 espècies, en els 12 mesos de l’any, de les 21 orquídies d’espècies diferents que, de moment, s’han citat en el terme municipal de Rubió.

Des del Grup d’Orquídies Anoia es valora molt positivament la iniciativa de l’Ajuntament de posar en valor el patrimoni natural del poble, difonent les orquídies silvestres que s’hi poden trobar.

Les orquídies són les grans desconegudes del nostre patrimoni natural i a la vegada una de les plantes amb les flors més belles presents a tots els continents de la Terra amb més de 30.000 espècies diferents.

Les persones interessades en adquirir el calendari 2021 de les orquídies de Rubió, poden fer la sol·licitud per correu a goa@orquidiesanoia.cat

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*