Inici Gent L’Ajuntament rep l’igualadí Sergio Mancebo que ha guanyat un reconeixement de la...

L’Ajuntament rep l’igualadí Sergio Mancebo que ha guanyat un reconeixement de la Federació Espanyola de Professionals de la Imatge

COMPARTIR

L’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat del regidor de Cultura, Pere Camps i el regidor de Comerç, Jordi Marcè, han rebut a l’Ajuntament d’Igualada el productor de vídeo Igualadí, Sergio Mancebo, que recentment ha rebut el reconeixement en la categoria de vídeo publicitari que cada any atorga la Federació Espanyola de Professionals de la Imatge (FEPFI). El guardó s’ha atorgat en el marc d’un dels certàmens més importants d’Europa, el Photoforum Fest a Barcelona, celebrat el 15 de març.

Mancebo ha explicat que no s’esperava ser el guanyador d’aquesta categoria i que el guardó li ha servit per “consolidar el canvi de rumb professional que ha fet cap als vídeos publicitaris, principalment per les xarxes socials”.

Durant la trobada, Mancebo ha mostrat el vídeo que li ha valgut el reconeixement i ha explicat com s’ha gestat i grabat l’anunci, en aquesta ocasió d’un restaurant especialitzat en carns.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*