Inici Societat L’Ajuntament de la Pobla realitza millores a l’Ateneu Gumersind Bisbal

L’Ajuntament de la Pobla realitza millores a l’Ateneu Gumersind Bisbal

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt està realitzant diverses obres de millora al local de l’Ateneu Gumersind Bisbal. L’actuació té un pressupost d’uns 33.000 euros i es compta amb una subvenció de 32.000 euros de la Diputació de Barcelona, dins del Pla de la «Xarxa de Governs Locals 2016-2019».

L’obra inclou dues parts: la millora de la instal·lació de climatització i el canvi d’una part dels plafons de fusta de les parets. La primera actuació consisteix en la col·locació de nous conductes, ubicats a menys alçada que els existents, i l’està executant l’empresa local Jordi Bartrolí Boada, SL. La segona, afecta la part interior de la paret amb façana al carrer Solell, que encara estava pendent d’arranjament després d’haver solucionat els problemes d’humitat, i l’està portant a terme l’empresa local Fusteria Enric Argelich. L’obra es va iniciar a final d’octubre i és previst que s’acabi a final d’any.

Aquesta és la segona fase de les millores realitzades en aquest local. En una primera fase, que es va executar entre el maig i el juny de 2015, es van reformar els sanitaris, es va solucionar el problema d’humitat de l’edifici, es va substituir l’aplacat de fusta d’un costat de la sala i es van realitzar uns canvis en la instal·lació elèctrica.

FER UN COMENTARI

*