Inici Societat L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt obre convocatòria d’ajuts per estudiants

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt obre convocatòria d’ajuts per estudiants

COMPARTIR

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt ha obert novament la seva convocatòria de beques per a estudiants. Poden beneficiar-se d’aquests ajuts directes els alumnes menors de vint-i-cinc anys empadronats al municipi o aquells que cursin estudis a l’escola Maria Borés. Les beques es dirigeixen als estudis d’Educació Infantil Superior, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i Estudis Universitaris de grau i de postgrau corresponents als nivells 2 (Grau Universitari) i 3 (Màster Universitari).

Pel que fa als imports atorgats, en el cas d’Educació Infantil Superior i Primària serà de 20 € per beca, per a estudiants d’ESO serà de 30 € mentre que l’alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior menors de vint-i-cinc anys rebran 100 € i els que cursin Estudis Universitaris de grau, postgrau i màster de menys de vint-i-cinc anys es beneficiaran amb 200 €.

Els terminis de presentació de les sol·licituds seran del 25 d’agost fins al 27 de setembre (ambdós inclosos) per l’alumnat d’Infantil Superior i Primària, i des del 25 d’octubre fins al 26 de novembre (ambdós inclosos) per a la resta d’estudis.

Les bases i terminis de la convocatòria es podran consultar a través del web municipal.

FER UN COMENTARI

*