Inici Societat L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt convoca beques per als alumnes del...

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt convoca beques per als alumnes del municipi

COMPARTIR

Tot l’alumnat de la Pobla de Claramunt que cursi estudis d’Educació Infantil Superior, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius (Grau Bàsic, Mitjà i Superior) i Estudis Universitaris de grau i de postgrau corresponents als nivells 2 (Grau Universitari) i 3 (Màster Universitari), pot beneficiar-se de les beques que ofereix un any més el seu ajuntament. Les úniques condicions per a accedir-hi són estar empadronat o empadronada al municipi o, en cas contrari, cursar estudis a l’Escola Maria Borés. D’aquesta manera el consistori ofereix el seu suport econòmic a tots els poblatans i poblatanes menors de vint-i-cinc anys que realitzin una formació reglada en aquest curs 2022-2023. D’aquesta manera es dona suport a la despesa que suposa l’escolarització obligatòria i s’estimulen els estudis postobligatoris.

Pel que fa a les aportacions municipals, aquestes varien en funció dels estudis que es realitzin. En concret la beca destinada a Educació Infantil Superior i Primària serà de 20 €, la de l’alumnat d’ESO serà de 30 €, en el cas del Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior per a alumnes menors de vint-i-cinc anys serà de 100 € i pels Estudis Universitaris de grau, postgrau i màster per a menors de vint-i-cinc anys serà de 200 €.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de setembre per l’alumnat d’Infantil Superior i Primària, i des del 24 d’octubre fins al 25 de novembre per a la resta d’estudis. Les bases de la convocatòria es poden consultar al web municipal a l’adreça www.lapobladeclaramunt.cat.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*