Inici Societat L’Ajuntament de Piera planta cara a les actituds ‘xenòfobes i racistes’ contra...

L’Ajuntament de Piera planta cara a les actituds ‘xenòfobes i racistes’ contra els menors no acompanyats que hi ha al municipi

COMPARTIR

El ple municipal de l’Ajuntament de Piera ha aprovat un manifest “arran dels lamentables comentaris que s’estan produint en diferents espais de la Vila sobre els joves migrants sense referents familiars, elaborats amb acusacions falses”.

El manifest va ser aprovat per totes les forces del consistori a excepció del PP, que es va abstenir.

L’Ajuntament de Piera exposa que la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) té competència en atenció als menors no acompanyats, un servei que presta en espais de Santa Margarida de Montbui i Piera, amb 21 i 24 adolescents respectivament.

L’Ajuntament de Piera condemna “les reaccions negatives, generalitzades i desinformades produïdes sobre els MENA, unes sigles que s’han estigmatitzat. Tolerància zero cap a qualsevol tipus de violència i cap a les actituds intolerants, racistes i xenòfobes”.

El manifest afegeix que “Cadascú ha de respondre individualment pels seus fets, no en conjunt. Hem de treballar plegats per combatre possibles fets delictius concrets, no atacar de manera generalitzada a un col·lectiu.

Finalment, el consistori pierenc es compromet a treballar “per a l’eliminació a Piera de les xacres socials com les actituds racistes i xenòfobes” per tal que “l’àmplia diversitat de les persones que conformem Piera hi puguem viure sense pors i amb plena llibertat”.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. I quin dret diví té “l’ajuntament” per contradir, tutelar i imposar-se sobre la paraula i opinió dels ciutadans als quals representa? Aquesta tonteria progressista us explotarà a la cara per donar l’esquena al poble i obeir al capital abanderat del nostre genocidi. Sou uns traïdors i ho pagareu molt car quan la corda es trenqui.

FER UN COMENTARI

*