Inici Destacats L’Ajuntament de Piera obre una línia de subvencions per a la reactivació...

L’Ajuntament de Piera obre una línia de subvencions per a la reactivació de l’activitat

COMPARTIR

En el ple municipal de l’Ajuntament de Piera celebrat el passat 27 de maig es van aprovar les bases que es regularan la línia d’ajuts per valor de 175.000 euros que pretén donar suport a petites empreses, persones autònomes i comerços locals que s’han vist afectats econòmicament per la crisi sanitària derivada de la COVID-19.

Es podran beneficiar d’aquests ajuts aquelles empreses de fins a 10 treballadors i persones autònomes que s’hagin vist obligades a tancar els seus negocis durant l’estat d’alarma, així com les que, tot i mantenir-los oberts, han vist reduïda la seva facturació en un 75 % com a mínim respecte del mes d’abril de l’any anterior, incloent-hi els ingressos derivats de la venda en línia.

Cada beneficiari podrà rebre una quantitat màxima de 1.000 euros que ha de servir per a subvencionar despeses fixes com el lloguer de locals on es desenvolupa l’activitat econòmica, els subministraments bàsics i les quotes d’autònoms. La sol·licitud d’aquests ajuts és compatible amb la de subvencions atorgades per altres administracions estatals o autonòmiques. La convocatòria s’obrirà al mes de juny.

Aquest punt de l’ordre del dia va ser aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals, a excepció de la CUP que es va abstenir.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*