Inici Destacats L’Ajuntament de Piera invertirà 175.000 euros en ajuts a autònoms i negocis

L’Ajuntament de Piera invertirà 175.000 euros en ajuts a autònoms i negocis

COMPARTIR

Amb la voluntat de reactivar el comerç local i altres activitats econòmiques afectades per la crisi de la Covid-19, l’Ajuntament de Piera ha obert una convocatòria d’ajuts. Es preveu destinar 175.000 euros a aquelles persones autònomes i negocis de fins a 10 treballadors amb domicili fiscal o centre de treball situat a Piera que s’han vist obligats a tancar durant l’estat d’alarma o han vist reduïts un 75% els seus ingressos.

Cada beneficiari podrà rebre una quantitat des de 225 fins a 1.000 euros, que ha de servir per a subvencionar despeses fixes com el lloguer de locals on es desenvolupa l’activitat econòmica, els subministraments bàsics i les quotes d’autònoms.

Les persones interessades han de presentar la sol·licitud de forma telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, juntament amb la documentació requerida en la convocatòria. El termini per a fer-ho és fins al 5 d’agost o fins que s’esgoti el pressupost.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb la Bòbila a través del telèfon 93 776 00 76 o enviant un correu electrònic a l’adreça empresaiocupacio@ajpiera.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*