Inici Societat L’ajuntament Òdena reedita el projecte esTIC+aprop, per apropar l’ús de les TIC...

L’ajuntament Òdena reedita el projecte esTIC+aprop, per apropar l’ús de les TIC a la gent gran

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Òdena ha engegat per segon any el projecte «esTIC+aprop» que té com a finalitat formar en noves tecnologies a les persones majors de 65 anys amb interès per aprendre a utilitzar el mòbil o la tauleta i tots els seus usos com; fer videotrucades a familiars i amistats, demanar hora al metge, fer compres, cercar informació, participar en tallers i cursos virtuals, etc.

Aquesta segona edició a Òdena va començar dilluns 18 d’octubre i actualment compta amb la participació de 34 persones. Pel seguiment de la formació s’organitzen grups d’entre 3 i 4 persones, a cada un d’ells qui se li assigna una persona formadora que orienta, explica, ensenya i resol dubtes sobre el funcionament dels dispositius mòbils.

Les sessions es realitzen els dimarts, dimecres i dijous en horaris de matins entre les 9:30 i 11:30 h, i de tardes entre les 17 i les 19:30 h a 3 espais diferents del municipi: l’Espelt (Cal Manco), el Pla d’Òdena (Centre Cívic) i el Nucli d’Òdena (Centre Fraternal). Les persones interessades a participar en el projecte, poden adreçar-se a l’Ajuntament d’Òdena.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*