Inici Futbol L’Ajuntament de Montbui rep al Sant Maure, campió de Tercera Catalana

L’Ajuntament de Montbui rep al Sant Maure, campió de Tercera Catalana

COMPARTIR

Dijous passat a la tarda va tenir lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Montbui l’acte de recepció oficial al primer equip de la Unió Esportiva Sant Maure, que enguany s’ha proclamat campió del grup dotzè de Tercera Catalana tres jornades abans de cloure la competició.

Els jugadors del primer equip montbuienc hi van assistir a l’acte, el qual va ser conduït i presentat per l’Alcalde Teo Romero i el regidor d’Educació i Esports Josep Palacios. L’activitat va comptar amb una representació de la directiva maurista encapçalada pel vicepresident Juan Gámez, els delegats Juan Pedro Moreno i Joan Rius, així com l’entrenador del primer equip Andrés Esteban Borrero.

Durant l’homenatge institucional l’Alcalde Teo Romero va valorar l’èxit aconseguit aconseguit pel primer equip maurista, “que és un orgull per a tots els montbuiencs i montbuienques. Us felicitem per aquesta temporada tan bona que heu fet. Fa un any estàvem tristos pels descens de categoria, però aquest any heu revertit la situació i heu completat una temporada de rècord i molt meritori. Estem molt satisfets del treball que heu fet, dels resultats aconseguits, i de tota la feina que realitza el Sant Maure, des de la base i amb els infants del municipi. L’esport és educació en valors”. Les autoritats municipals van lliurar al vicepresident Juan Gámez una placa conmemorativa per l’èxit del club maurista, que vol continuar potenciant el seu projecte esportiu de cara a la propera temporada, on l’equip jugarà a Segona Catalana. Va cloure l’acte una tradicional foto amb tots els assistents, i un petit refrigeri per als assistents.

FER UN COMENTARI

*