Inici Destacats L’Ajuntament de Montbui obre una línia d’ajuts al comerç local

L’Ajuntament de Montbui obre una línia d’ajuts al comerç local

COMPARTIR

L’Alcalde de Montbui Jesús Miguel Juárez i el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Ocupació i Seguretat Ciutadana Jordi Bòria es van reunir la setmana passada de forma telemàtica amb una important representació dels comerciants de la Unió d’Establiments de Montbui (UEM), l’ens que engloba el comerç i els serveis de proximitat al municipi.

Durant la trobada les autoritats i els comerciants han intercanviat propostes i han pogut compartir aquelles mesures que s’estan prenent des de la institució municipal per donar suport a aquest col·lectiu, i que ja s’estan implementant, com ara l’adhesió a la campanya mancomunada “Ara més que mai”, per donar visibilitat i reconeixement als comerços de serveis essencials de proximitat.

A mesura que vagin obrint tots els comerços i serveis, la campanya evolucionarà cap a noves accions que esperonin els habitants de la Conca d’Òdena a fer la compra i a consumir en el comerç local. L’objectiu és apel·lar a la responsabilitat social dels veïns i veïnes, tot incidint en la importància de la compra de proximitat per la seva repercussió directa en l’entorn més proper, tant econòmicament com socialment.

Cal destacar que l’Ajuntament de Montbui destinarà una partida econòmica de 10.000 euros a aquesta campanya, que es completarà amb la creació d’una web conjunta dels comerços de la Conca.

D’altra banda, les autoritats van avançar als comerciants del municipi que enguany s’establirà una línia d’ajuts al comerç local, finançada amb fons municipals, que ascendirà als 20.000 euros, i que és conseqüència de la no realització de la Fira del Comerç prevista inicialment pel mes de maig, però suspesa donada la crisi sanitària de la Covid-19. Aquesta línia d’ajuts té com a objectiu ajudar un sector que s’ha vist durament colpejat per aquesta situació durant els darrers dos mesos.

Tant des de l’Ajuntament de Montbui com des de la UEM es valora de forma positiva aquesta trobada, que s’emmarca en la voluntat de treballar conjuntament amb un dels sectors més destacats de dinamització econòmica del municipi.

FER UN COMENTARI

*