Inici Societat L’Ajuntament de Montbui estrena màquina escombradora

L’Ajuntament de Montbui estrena màquina escombradora

COMPARTIR

L’Ajuntament de Montbui ha adquirit recentment una nova màquina escombradora per a ús de la Brigada Municipal de neteja. Es tracta d’un vehicle model Schmidt Swingo 200+, una màquina mecànica d’aspiració amb molt bones prestacions i que és una de les peces capdavanteres actualment en el sector dels vehicles de neteja viària.

Es tracta d’un aparell que permetrà optimitzar la neteja viària a Montbui, un aspecte en el qual s’havia prioritzat la contractació de persones sense feina, per a plans d’ocupació, durant els darrers anys. Segons explica l’Alcalde Teo Romero “en els darrers anys la situació del mercat de treball ha anat millorant, i no és tan peremptori disposar de personal contractat en plans d’ocupació per fer la neteja viària. Pensem que amb aquesta nova màquina fem un reforç important en aquest tema. Disposarem d’una tecnologia de primer nivell, amb la qual millorarem el manteniment dels espais públics de Montbui”

Entre les seves característiques, el regidor d’Optimització i Desenvolupament, Josep Lechuga, destaca “el baix nivell de soroll, la qual cosa no suposarà molèsties per als veïns, i també les seves altes prestacions, que permetran millorar la qualitat de la neteja. Aquesta màquina està especialmente pensada per poder arribar als angles morts, aquells punts de més difícil accés com ara els imbornals”. I és que, segons explica el regidor montbuienc, “la màquina compta amb tecnologia avançada que permet una gran capacitat d’aspiració i d’escombratge, amb filtració total de la pols fina, pel seu innovador tipus de filtre”. La màquina escombradora tindrà un baix nivel d’emissió de pols i un consum d’aigua i de combustible molt reduïts.

FER UN COMENTARI

*